Infractorul Valcov are din nou de a face cu politistii. „Geniul” guvernarii a ramas fara carnet de conducere

news

Consilierul de stat Darius Valcov a ramas fara permisul de conducere pentru urmatoarele trei luni si s-a ales cu o amenda de peste 1.300 de lei dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost prins de politistii din Arges depasind viteza maxima admisa in localitate, potrivit realitateadeolt.net

Darius Valcov se afla la volanul unui autoturism pe drumul national DN 65, care face legatura intre Slatina si Pitesti, cand a fost luat de radar in localitatea Cerbu din judetul Arges.

Pentru ca depasise viteza legala in localitate, politistii i-au aplicat fostului primar al Slatinei o sanctiune contraventionala de 1305 lei si masura complementara de suspendare a dreptului de a conduce autovehiculele pe drumurile publice pentru 90 de zile.

In luna mai a anului trecut, consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a scapat de controlul judiciar, in urma deciziei magistratilor Tribunalului Dolj, in dosarul in care acesta este judecat pentru infractiuni de coruptie, respectiv doua infractiuni de luare de mita si una de trafic de influenta.

In luna februarie, Darius Valcov a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 8 ani de inchisoare cu executare pentru infractiuni de coruptie, intr-un alt dosar. Totodata, fostul ministru al Finantelor mai este trimis in judecata intr-un dosar care vizeaza tot fapte de coruptie, aflat pe rolul Tribunalului Gorj.

Mai mult despre:

Comentarii: