„Infractorule, mai ai sapte zile!”. Dragnea si-a inghitit mustata, Olguta si Manda n-au reusit sa-l scape de protestatari – Video

politica

Liviu Dragnea a fost intampinat de protestatari si la Craiova, in momentul in care s-a dus sa inaugureze, alaturi de Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, lucrarile la drumul expres Pitesti – Craiova.

„Dragnea a fost intampinat azi, asa cum se cuvine, cu traditionalele urari ce pot fi adresate unui penal si la Craiova.

Inconjurat de activul de partid si pazit de angajatii de la Drumuri, a inaugurat campul de grau unde ar ar fi trebuit sa fie autostrada/drum expres Craiova Pitesti. L-au adus pe Cuc si cateva utilaje, pentru decor.

A fost intampinat asa cum spuneam cu proteste. Motiv pentru care bodyaguarzii de la Drumuri i-au imbrancit pe protestari si pe un jurnalist care venise sa consemneze incidentul.

A treia oara prin Dolj, Dragnea ar fi trebuit sa-siu dea seama pana acum ca, in ciuda amenintarilor si presiunilor exercitate de PSD asupra oamenilor, ei nu mai tac”, se afirma pe pagina USR Dolj.

Protestatarii au strigat ”Hotule!”, ”Infractorule!” si ”Mai ai sapte zile!”. De asemenea, ei au mai strigat ”Infractorii!”, ”Hotule, infractorule!”, ”La puscarie!”, ”Hotilor, nemernicilor ce sunteti!”, ”Mai ai trei zile. Sapte sau cate mai sunt!”, ”Sa te duci dupa Mazare sa ai grija de el!”, ”Cat de las poti sa fii?”.

Mai multi simpatizanti ai PSD au venit sa il apere pe Liviu Dragnea.

”Noi nu suntem infractori! Nu va e rusine, sunteti si voi oameni, ba!”, a spus unul dintre pesedisti.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: