Injuraturi isterice la Antena 3 la adresa lui Iohannis. Badea, crizat: „Iohannis face o golanie de cea mai joasa speta”

politica

Frustrati ca Iohannis refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi, chiar daca este amenintat cu suspendarea, realizatorii Antena 3 au lansat duminica seara un val de invective la adresa presedintelui.

„Presedintele Iohannis face o golanie la care nu s-a pretat din Basescu. Golanie de 3 lei, o smenarie ca in anii ’90 pe Lispcani. Nici Basescu nu s-a pretat la asa ceva. Iohannis are un nivel extrem de scazut in ce face in aceste zile: o golanie de cea mai joasa speta”, a declarat Mircea Badea.

Tariceanu a anuntat, duminica seara, ca sunt slabe sanse ca presedintele Iohannis sa fie suspendat in perioada urmatoare.

„Mi-am exprimat ingrijorarea si in cadrul coalitiei, se pare ca nu sunt suficiente voturi pentru a initia acest demers, pentru ca multi parlamentari au plecat in vacanta, dar sigur ca eu sper ca toata masurile necesare sa fie luate de catre majoritate si atunci sigur ca odata cu obtinerea unei situati clare privind prezenta putem sa discutam mai departe care sunt pasii care trebuie urmatiā€, a spus Tariceanu la RTV.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: