Injuraturi si acuzatii de lipsa de patriotism la CNA, pe clipul de Centenar: „Toti aia care critica Guvernul sunt niste idioti!”

news

Guvernul ar fi avut o sansa sa nu se umple de ridicol din nou cu spotul de promovare de Centenar daca el si toti oamenii numiti de PSD in functiile statului, ar renunta la gandirea „oricine zice altceva e impotriva noastra”. Clipul a ajuns pe masa CNA, impreuna cu alte 4 filme desprinse din el, pentru a primi recomandare de difuzare la televiziuni si radio.

Cand Dorina Rusu, membru CNA, propusa in functie de Administratia Prezidentiala, a izbucnit in ras spunand ca spoturile sunt penibile si nu ar trebui sa le mai vada nimeni, colegii sai propusi de PSD s-au napustit asupra ei: „‘Toti aia care critica guvernul de centenar sunt niste idioti. M-am saturat de cacaturile astea’. Cam asta a fost concluzia unui membru CNA sustinator al Guvernului, in urma sedintei CNA in care s-a discutat despre spoturile pentru celebrarea Centenarului”, scrie pe Facebook Dorina Rusu.

Aceasta povesteste pe Facebook cum s-a intamplat totul.

„Patru pui ai filmului facut de Guvern pentru celebrarea Centenarului au ajuns ieri si in CNA. Dar Secretariatul General, sub conducerea lui Toni Grebla, a solicitat o recomandare pentru ca spoturile sa fie difuzate de televiziuni si de posturile de radio. Nu mai e nevoie sa povestesc despre insiruirea de minciuni, clisee si de afirmatii ridicole pe care le cuprind spoturile, pentru ca multi au vazut deja filmul. Ca sa nu mai spun cat de ridicol este sa vorbesti despre ‘cresterea gradului de constientizare a importantei zilei Nationale a Romaniei’ si despre ‘diseminarea mesajelor din materialul audio-video’ cu doua zile inainte de 1 Decembrie.

Dar ceea ce face ca mesajele din spoturi sa fie de-a dreptul grotesti este faptul ca vocea care le prezinta este aceea care asigura fundalul celebrei emisiuni Wow Biz de la Kanal D, pe vremea cand in studio era invitat Leo de la Strehaia. Asa se explica de ce ai senzatia ca asculti manele cand auzi Vocea vorbind despre albastrul de Voronet, Brancusi, nemuritorul Dracula, holdele manoase, Cioran, Hagi si Ana Aslas, vaccinul antiholeric, marea albastra, padurile virgine si ce mai este mestecat pe-acolo, ca intr-o shaorma cu de toate, cele mai multe toxice. Unul dintre spoturi se incheie apoteotic cu propozitia ‘Miracolul continua!’, rostita de aceeasi voce. M-am gandit la Viorica Dancila cand am auzit-o.

Cum era de asteptat, faptul ca am ras (desi era de plans, la drept vorbind), ca am spus ca spoturile sunt penibile, ca nu ar trebui difuzate, i-a determinat pe unii dintre membrii CNA numiti de PSD sa ma acuze ca sunt lipsita de patriotism. ‘M-am saturat de cacaturile astea’, a spus Gabriel Tufeanu. ‘In loc sa fim uniti, sa spunem macar acum ce avem bun, vedem numai ce e rau. Asa a facut si ala care te-a trimis aici, colega: a stricat momentul solemn, a atacat, a criticat‘, a zbierat Gabriel Tufeanu (se referea la discursul presedintelui din Parlament).

Concluzia lui a fost ca toti cei care, acum, de centenar, critica realizarile Guvernului (inclusiv spoturile) sunt niste idioti. Daca-mi amintesc bine, chiar a batut cu pumnul in masa. Apoi a iesit din sala. Un mesaj foarte potrivit pentru felul in care acest guvernul si sustinatorii lui stiu sa serbeze centenarul: ceausism, manelism, injuraturi. Desigur, recomandarea a fost votata (au fost numai doua voturi impotriva, al meu si al lui Florin Gabrea)”, a povestit Rusu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: