Innebuneste Dragnea. Iata ce mesaj a fost amplasat in Piata Unirii, locul marelui miting al PSD

politica

„Romani, daca va iubiti tara si sunteti patrioti, nu mai votati penali”. Acest mesaj se afla amplasat chiar in Piata Unirii din Iasi, locul in care PSD organizeaza joi un mare miting la care sunt adusi peste 40.000 de oameni.

Mesajul se afla pe un panou instalat langa un cort la care se strang semnaturi pentru reducerea numarului de parlamentari la 300. Cortul se afla amplasat in Piata Unii inca de acum doua luni, inainte ca PSD sa anunte ca face miting in acest loc.

PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40.000 de membri si simpatizanti. Liviu Dragnea va fi prezent la Iasi, insa nu si premierul Viorica Dancila. Mitingul va avea loc, in ciuda apelurilor opozitiei si ale unor organizatii neguvernamentale ca acesta sa fie anulat, avand in vedere ca 9 mai este Ziua Europei, iar la Sibiu are loc Summitul Uniunii Europene.

Evenimentul va avea loc in Piata Unirii din municipiu, intreaga zona centrala a orasului urmand a fi blocata. Se estimeaza ca in Iasi vor veni cateva sute de autocare din toate judetele Moldovei.

Pe retelele de socializare sunt anuntate proteste anti-Dragnea, concomitent cu evenimentul PSD din Piata Unirii. Pana miercuri dupa-amiaza, peste 9.000 de persoane au anuntat ca vor veni in Piata Unirii pentru a protesta impotriva liderului PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: