Innebunit sa protejeze borfasii. Recursul compensatoriu al lui Tudorel Toader a eliberat si un violator care odata pus in libertate a mutilat o fetita de 13 ani

news

Controversatele prevederi ale legii care scoate infractorii mai devreme din penitenciar au efecte teribile. Un barbat a agresat o fetita de 13 ani in scara unui bloc din Bucuresti. Vorbim despre un individ care fusese condamnat anterior pentru viol, dar care a fost eliberat in octombrie anul trecut, chiar in prima zi in care a intrat in vigoare legea recursului in compensatoriu. Avea interdictie sa puna piciorul in Capitala.

Fetita in varsta de 13 ani venise sa isi viziteze bunicii, insa nu a mai apucat sa urce pana la etajul 9 pentru ca barbatul in varsta de 41 de ani a agresat-o in fata liftului. Fetita s-a speriat si a inceput sa urce pe scari, moment in care agresorul a fugit din scara blocului, anunta Digi24.

Barbatul a mai avut astfel de antecedente. In anul 2011 el a fost inchis pentru viol, fiind condamnat la sapte ani de inchisoare. Insa in octombrie 2017 el a fost eliberat in baza legii recursului compensatoriu.

In acest moment, barbatul este arestat pentru 30 de zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: