Inregistrare din spatele usilor inchise. Dancila vorbeste despre cea mai mare spaima a PSD: „Mizele sunt legate de dosare”

politica

Premierul Viorica Dancila a incercat sa-i sperie pe parlamentarii PSD, afirmand ca daca va trece motiunea de cenzura atunci se va intoarce in forta si DNA. Amenintarile lui Dancila apar intr-o inregistrare audio publicata de Newsweek Romania.

„Miza nu este neaparat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Sper ca nu vreti sa ne intoarcem… si multi din aceasta sala stiu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu va imaginati ca au ca si miza ocupare unor posturi de ministri pentru care nu au nici un program. Ce sa puna in loc? Ce sa faca?”, a spus Dancila la o intalnire recenta cu parlamentarii PSD.

Alte declaratii facute de Dancila in spatele usilor inchise:

„La motiune noi nu vom vota. S-a luat decizia in Comitetul Executiv National. Nu vom vota pentru a nu exista suspiciuni care cum a votat. Ca a votat ala, ca ala a tradat, ca ala nu a votat.”

„Este batalia noastra contra opozitiei. Este batalia tuturor. Nu numai a mea sau a Guvernului. Este o batalie comuna. Eu cred ca vom iesi mai intariti din aceasta batalie si ca acesta (aceasta – n.r.) ne va aduce un scor electoral mai mare. Scor electoral care ne va ajuta la alegerile locale si, bineinteles, la alegerile parlamentare.”

„Daca cineva din sala crede ca vrea sa voteze la motiune sau sa plece, eu cred ca este corect sa-mi spuna acum. Eu nu cred in ceea ce afirma Orban sau Ponta ca vor mai pleca de la PSD nu stiu cati. Eu nu cred ca de la PSD vor mai pleca. Dimpotriva, am convingerea ca la PSD se vor intoarce… pentru ca nu vad ce poate sa le ofere ceilalti. Toti il cunoastem pe Victor Ponta.”

„Cred ca este important sa dam si noi un semnal. Nu-mi este frica ca va trece motiunea. Am incredere ca nu va trece, dar trebuie sa dam si noi un semnal de forta. Un semnal de forta care ne va ajuta pentru lupta in teritoriu. Un semna de forta care ne ajuta sa aratam ca PSD nu este dezbinat asa cum vor unii sa se vada. Si ca o sa continuam guvernarea cu masurile pe care, stiti foarte bine, ca le avem pentru perioada imediat urmatoare.”

„Stiu ca deja Victor Ponta a dat posturi de ministrii intr-un guvern care nu va exista… stiu deja cine va fi ministru de Interne, cine va fi minstru la Finante. E foarte usor de desenat, este mai greu de transpus.”

„In partidul acesta am avut parte de multa tradare de-a lungul timpului. Noi nu am avut nevoie de dusmani, am fost propriii nostri dusmani”.

„Indiferent de situatie vom merge inainte. Dar cred ca cine tradeaza nu mai are ce sa caute…”

Mai mult despre: ,

Comentarii: