Inregistrarea care confirma DENUNTUL lui Paun. Ponta: „Multumesc de sprijin, si eu o sa fiu serios”

politica

Deputatul Nicolae Paun (Partida Romilor), arestat pentru deturnare de fonduri si spalare de bani prin derularea a doua proiecte cu finantare europeana, a depus un memoriu la DNA in care arata ca banii alocati i-a distribuit in judetele unde au candidat fostul premier Victor Ponta (PSD) si deputatul Madalin Voicu (PSD). O inregistrare din 2012 confirma spusele sale.

In seara zilei de 9 decembrie 2012, imediat dupa anuntarea exit-poll-ului, Victor Ponta, aflat la Targu Jiu, unde a castigat al treilea mandat de deputat, a tinut sa multumeasca reprezentantilor Partidei Rromilor, care se aflau in sala.

Unul dintre liderii etnicilor i-a soptit ca are o discutie la telefon cu Nicolae Paun, cu care Ponta a cerut sa vorbeasca. A urmat o convorbire de aproximativ doua minute, in care premierul de atunci i-a multumit de mai multe ori deputatului din partea minoritatilor, pentru ajutorul dat in campania electorala si a tinut sa-l asigure pe Paun ca si el „va fi serios”, scrie site-ul Presa fara stapani.

“Alo! Domnu’ deputat, salutare! Victor Ponta sunt. Multumesc de sprijin. Oamenii au fost, ca intotdeauna, foarte seriosi. Si eu o sa fiu serios. Da? Multumesc! Pai, stai, in primul rand trebuia sa te felicit, ca te-ai reales, nu? Bine, voi sunteti aliatii nostri, oricum. Da? Bafta! Multumesc mult”, ii transmite Ponta, interlocutorului de la Partida Rromilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: