Intalnire soc: Diana Sosoaca si George Simion s-ar fi vazut in secret la Viena, spre a pregati o eventuala alianta pentru alegerile din 2024

politica

Remus Pricopie, SNSPA, Partidul Sosoaca, George Simion, kaghebisti

Pe fondul discutiilor intense legate de ultimele pozitionari ale Austriei fata de acceptarea tarii noastre in Spatiul Schengen, doi dintre cei mai controversati politicieni din Romania, Diana Sosoaca si George Simion s-ar fi intalnit in secret tocmai la Viena, ca sa pregateasca o eventuala alianta pentru alegerile de anul viitor.

Desi zvonurile nu au fost confirmate inca, este cert ca Diana Sosoaca si George Simion s-au aflat zilele acestea in Austria. Cei doi lideri au vizitat inclusiv o biserica ortodoxa si au postat imagini pe retelele sociale. Totodata, dupa vizita la biserica si inainte sa plece in Viena, Diana Sosoaca a petrecut cu lautari.

Dar potrivit unor surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, vizita a avut si un scop electoral: cei doi lideri s-ar fi intalnit in secret in Viena ca sa negocieze o eventuala alianta politica pentru alegerile de anul viitor. Asta in ciuda faptului ca in public cei doi s-au certat si s-au jignit in repetate randuri, inclusiv sub cupola parlamentului.

Contactat de Realitatea PLUS, George Simion spune ca nu poate confirma, dar nici nu infirma zvonurile. De altfel, liderul AUR a spus in trecut ca ar vrea sa se impace cu senatoarea.

De cealalta parte, Diana Sosoaca a dezmintit categoric informatia.

„Nu exista nicio posibila alianta intre noi si partidul a.u.r, date fiind scopurile total diferite si apartenenta aurului la SISTEM. Scopul vizitei mele si al conducerii Partidului S.O.S Romania la Viena a fost clar si transparent: sa ne intalnim cu romanii din diaspora si sa le ascultam povestile de viata”, a scris Diana Sosoaca, pe pagina ei personala de Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: