Intelectualul AUR Tarziu, injuraturi de maidan la RTV. Neaga ca s-a intalnit cu Coldea: „Suntem singurii impotriva sistemului”

politica

Senatorul AUR Claudiu Tarziu s-a injurat cu deputatul PSD Radu Cristescu la Romania TV dupa ce in presa au aparut imagini de la o intalnire pe care Tarziu a avut-o la o carciuma din Capitala cu Vasile Dincu si cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea.

Cristescu a sustinut, la Romania TV, ca aceste imagini sunt dovada ca „AUR este o creatie a Securitatii”. Ulterior, Tarziu a intrat telefonic, lansand injuraturi la adresa lui Cristescu.

Iata dialogul dintre cei doi:

Radu Cristescu: Ma amuz de declaratiile de gradinita ale unui copil speriat, pe numele lui Claudiu Tarziu. Acum nicio dovada mai clara nu ne trebuie a cui creatie este AUR-ul.

Claudiu Tarziu: Dle, daca permiteti sa fiu luat la **** la telefon, eu sunt lider de partid, nu stau de vorba cu toti analfabetii.

Radu Cristescu: Imi cer scuze, dle Tarziu, nu este cu gradinita, v-a prins cu pantalonii in vine. Cea mai buna dovada a faptului ca AUR e creatia Securitatii si a lui Coldea

Claudiu Tarziu: Spuneti o prostie pentru care nu aveti nicio dovada. Bai frate, care e legatura mea cu Coldea?

Radu Cristescu: Nu esti fratele meu. Bai securistule, tu cu mine nu esti frate, tu esti un securist ca si partidul tau.

Claudiu Tarziu: Ma-ta e securista, da? Ma-ta e securista.

Radu Cristescu: Vorbesti cam urat pentru un senator. Avem explicatia acum cum a luat AUR 10% din nimic. S-au intalnit cu stapanul care i-a creat.

Claudiu Tarziu: Oamenii bat campii, n-am nicio treaba. Repeti ca un papagal aceeasi chestie. Esti in toate mintile?

Citeste si: Fratie PSD-AUR sub supravegherea lui Dincu si Coldea. Tarziu, Dincu si Coldea au fost fotografiati impreuna la o carciuma de lux din Bucuresti

Tarziu a continuat sa sustina, duminica, ca nu s-a intalnit cu Coldea.

”Nu am intalnit cu nimeni la niciun restaurant ieri si nu am luat pranzul cu senatorul Dincu sau cu generalul Coldea. Nu stiu cine s-a vazut cu cine. Singurul lucru pe care vi-l pot confirma este ca, mergand la un restaurant cu specific libanez, m-am intalnit, la vreo 50-60 metri de intrare in restaurant, cu domnul Vasile Dincu, insotit de domnul Radu Popa si de sotia acestuia, care se indreptau catre masinile lor personale. Eu tocmai parcasem si inchideam masina si mergeam spre restaurant sa-mi iau ceva de mancare. Cand am ajuns in restaurant, nu mai era mai nimeni. Era o masa ocupata de doi oameni pe care nu i-am recunoscut, nefiind figuri publice, si am asteptat mancarea la pachet pe terasa unde mai erau doi sau trei libanezi cred, oricum arabi.

(…) Niciodata nu vom coabita cu partidele sistemului PSD, PNL, USR, care si USR este partid al sistemului. Am fost singurii si constant impotriva implicarii serviciilor secrete in viata politica. Ele au alta misiune, nu sa ticluiasca jocuri si sa traga sfori in zona politica”, a sustinut Tarziu.

”Eu nu stiu decat ca m-am intalnit pe strada cu domnul Dancu, cu domnul Popa si cu sotia domnului Popa. Ne-am dat mana, am schimbat doua vorbe de politete si fiecare si-a vazut de drumul lui. Am ajuns in restaurant, n-am vazut pe nimeni dintre cei enumerati. Nu stiu daca a fost ceva. O fi fost si s-o fi spart intalnirea”, a mai pretins Tarziu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: