politica

„Interesul national” scoate iar capul. Oprea face alianta cu PSD si Pro Romania: „Este nevoie de oameni de onoare”

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, vineri, la Iasi, ca partidul pe care-l conduce vrea sa participe intr-o alianta la locale, alaturi de PSD si Pro Romania, insa, daca nu va fi posibil, UNPR va avea candidati proprii peste tot in tara.

Gabriel Oprea a spus, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca UNPR este pregatita sa mearga singura la locale, dar ca si-ar dori o participare la alegeri intr-o alianta a stangii, alaturi de PSD si Pro Romania.

„Suntem pregatiti sa mergem singuri, dar ar fi bine ca stanga sa mearga impreuna, adica noi, PSD si Pro Romania. Sunt discutii cu aceste partide, dar asteptam o cristalizare in cadrul PSD, la congresul lor. Putem maximiza scorul stangii daca mergem intr-o alianta“, a afirmat Gabriel Oprea, citat de news.ro.

Liderul UNPR a mai spus ca, daca partidul sau va merge separat la alegerile din acest an, atunci va prezenta liste peste tot in tara.

„Este nevoie de oameni seriosi, de onoare, astfel incat sa ne putem bate. Credem in unitate nationala si in interes national, iar patriotismul pro-european si pro-NATO este necesar“, a mai spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR s-a intalnit la Iasi cu liderii filialelor partidului din Suceava, Bacau, Botosani, Vaslui si Iasi, insa nu au fost stabiliti deocamdata candidatii UNPR la primariile resedinta de judet din regiunea nord-est.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

5 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

8 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

7 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

8 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

8 ore ago