Interlopul Genica Boenica va fi adus in tara. El era dat in urmarire inca din 2008 si de 15 ani isi batea joc de ineficienta autoritatilor romane

news

Genica Boenica, arestat, extradat, Iordania, sfidare, Facebook

Pe numele lui adevarat Romeo Ursu, interlopul Genica Boenica a fost retinut si va fi adus in Romania in aceasta dimineata. Individul, in varsta de 55 de ani, a fost acuzat de infractiuni in domeniul imobiliar si de falsificarea de carduri bancare si fugea de rigorile legii inca din 2008, dupa ce fusese condamnat in doua randuri la inchisoare cu executare.

Timp de 15 ani, dintre care ultimii zece petrecuti in Iordania, el si-a batut joc de ineficienta autoritatilor romane, sfidandu-le prin numeroase mesaje publicate pe retele sociale. „Rog serviciile abilitate romane sa vina la Petra, sa ma ajute sa cobor de pe camila. Va solicit public sa veniti sa-mi luati camiloiul!!!” – suna una dintre postarile sale. „Autoritatilor romane le recomand un tratament pentru eficacitate, realizari in serviciu, indeplinirea sarcinilor”, scria, de asemenea, Boenica intr-o alta postare pe Facebook, multe dintre imaginile publicate prezentandu-l in timp ce se relaxa la piscina.

„La data de 18 septembrie 2023, politistii Directiei Investigatii Criminale – I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale, au pus in executare 2 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, emise pe numele unui barbat, in varsta de 55 de ani, din Municipiul Bucuresti. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la o pedeapsa de 2 ani si 10 luni de inchisoare, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la tentativa de inselaciune si instigare la folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii”, se arata in comunicatul Politiei Romane.

„De asemenea, cel in cauza se sustragea de la punerea in aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de Tribunalul Constanta, fiind condamnat la o pedeapsa de 8 ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunilor de consituirea unui grup infractional organizat, falsificarea instrumentelor de plata electronica si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos. Barbatul urmeaza sa fie incarcerat intr-un penintenciar”, mai precizeaza sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: