Categories: news

Interpretarea celor mai comune vise. Ce inseamna daca visezi ca iti cad dintii, ca zbori sau ca esti dezbracat in public

Psihologul Ian Wallace, cu o experienta de peste 150.000 de vise interpretate, a detaliat, pentru The Independent, care sunt cele mai comune vise si a explicat ce informatii ne transmit acestea despre noi.

1. O camera nefolosita – Camerele dintr-o casa reprezinta diferite aspecte ale caracterului nostru. Atunci cand gasim o camera nefolosita sugereaza ca descoperim un talent al nostru despre care nu stiam.

2. Vehicul scapat de sub control – Masina reprezinta abilitatea de a ne apropia de un anume obiectiv pe care il avem. In viata reala, e posibil sa simtim ca nu avem control asupra drumului spre succes.

3. Senzatia de cadere in gol – Acest vis ne indica faptul ca nu ne putem dezlipi de o situatie anume, din viata reala. Psihologul ne indeamna sa fim mai relaxati in viata de zi cu zi daca avem acest vis des.

4. Zburam – Cand visam ca zburam inseamna ca ne-am eliberat din niste circumstante care ne apasau in viata reala.

5. Nepregatiti pentru examen – Examenele in vis reprezinta modalitatea prin care ne judecam abilitatea de a face diferite lucruri. Daca visam ca nu suntem pregatiti pentru examen inseamna ca judecam intr-un mod critic actiunile noastre din viata reala.

6. Dezbracati in public – Ne alegem hainele pentru a prezenta oamenilor din jur o anumita imagine despre noi. Daca visam ca stam dezbracati in public inseamna ca in viata reala trecem printr-o situatie care ne face sa ne simtim vulnerabili si expusi.

7. Imposibilitatea de a gasi o toaleta – Daca visam ca nu reusim sa gasim o toaleta inseamna ca in viata reala avem o problema in a ne exprima clar nevoile.

8. Caderea dintilor – Dintii simbolizeaza cat de multa incredere avem in noi insine, asa ca atunci cand visam ca ne cad dinti simbolizeaza o lipsa de incredere in situatii din viata reala.

19. Suntem urmariti – Cand visam ca suntem urmariti inseamna ca exista, in viata reala, o problema pe care vrem sa o rezolvam , dar nu stim cum. Psihologul ne aminteste ca in orice criza exista o oportunitate, asa ca desi pare o situatie inspaimantatoare, ar putea fi o ocazie pentru a avea mai mult de castigat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

2 ore ago

Super-dronele care vor ajunge in Ucraina din SUA. Sunt inarmate cu mitraliere de 5,56 mm sau cu rachete

SUA vor transfera Ucrainei drone de atac avansate cu arme de foc la bordul lor,…

60 de minute ago

Italia interzice „puppy yoga” dupa presupuse maltratari ale catelusilor

Ministerul italian al Sanatatii a decis interzicerea utilizarii catelusilor in studiourile care ofera cursuri de…

4 ore ago

Razboiul sondajelor: CURS sare cu un sondaj in care Firea este foarte aproape de Nicusor Dan. INSCOP o plasase pe Firea pe locul trei

CURS, institut patronat de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), a lansat un sondaj,…

O oră ago

„Linie de aparare” la granita cu Rusia. Letonia a inceput sa sape santuri anti-tanc si instaleaza „dinti de dragon”

Letonia a inceput sa sape santuri antitanc de-a lungul granitei sale cu Rusia si Belarus,…

4 ore ago