„Intrebati-va de ce va minte un om, si atunci o sa vedeti care e problema”. Ponta dezvaluie noi minciuni ale lui Liviu Dragnea in privinta relatiei cu SRI

politica

Victor Ponta l-a acuzat, luni, pe Liviu Dragnea ca participa si in prezent la evenimente organizate de SRI. „De ce ne minte Dragnea de fiecare data? Ca nu a fost, ca nu a taiat porcul, ca era sambata… Intrebati-va de ce va minte un om, si atunci o sa vedeti care e problema”, a spus Ponta.

Fostul premier considera ca liderul-social democrat foloseste partidul in interes propriu si ca unicul scop al congresului programat sambata e ca Liviu Dragnea sa acumuleze si mai multa putere.

„Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adica: pe Dragnea il sustin toti ca pe Ceausescu in 89. Ce om da afara Dragnea, pe cine aduce Dragnea… Problema e ca nu discuta nimeni despre ce trebuie sa discute un partid aflat la guvernare – ce facem cu zona economica, cu cea sociala, cu proiectele legislative, cu justitia, ca inteleg ca au luptat ce au luptat si le-a trecut, ce se-ntampla cu rolul nostru in Europa… E congres doar pentru Dragnea si mai multa putere pentru Dragnea. Se foloseste tot partidul pedntru un singur om si asltfel PSD a intrat in inghet. E ca pe vremea lui Brejnev, nu se intampla nimic. Toata lumea sta si se roaga de Dragnea sa primeasca un os si atat”, a spus Ponta intr-un interviu pentru Digi24.

Intrebat despre prezenta lui Dragnea la „chermeze” ale SRI, Ponta l-a acuzat pe seful PSD de minciuna.

„A mintit. Cred ca merge si acum daca nu ma insel. La cei din Romania a mers si acum de curand. Fiecare se duce la ce zile vrea. Problema e de ce minte domnul Dragnea? Eu nu va mint. Eu am fost, le consider normale. De ce ne minte Dragnea de fiecare data? Ca nu a fost, ca nu a taiat porcul, ca era sambata… Intrebati-va de ce va minte un om, si atunci o sa vedeti care e problema. Ei stiu toti ca sunt pacaliti si le place sa fie pacaliti”, a acuzat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: