Iohannis, abordat de un protestatar din Piata Victoriei: „Iata cum se comporta un om politic care nu are motive sa fuga din calea protestatarilor”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a avut un scurt dialog, marti, cu unul dintre cei nai activi protestatari din Piata Victoriei, Marian Ceausescu. Presedintele Klaus Iohannis a depus marti, la ora 10.30, la Clubul Colectiv, o coroana de flori in memoria victimelor „Colectiv”, in ziua in care se implinesc trei ani de la tragedie.

Duap ce a depus coroana, protestatarul i-a solicitat lui Iohannis sa fie mai „vehement” cu penalii.

”L-am rugat sa fie mai vehement, multumesc, mult noroc si anticipate. I-am oferit tricou cu fara penali ca sa stie ca noi luptam impotriva tuturor penalilor din politica”, a spus Marian Ceausescu. ”I-am transmis un mesaj de anticipate, acum asteptam”, a adaugat acesta

”Imi venea sa plang cand i-am spus ca nu mai putem cu penalii”, a mentionat protestatarul.

Presedintele i-a multumit si a acceptat tricoul.

„Iata cum se comporta un om politic care nu are motive sa fuga din calea protestatarilor”, a comentat o utilizatoare de Facebook aceasta filmare.

Marti, 30 octombrie, se implinesc 3 ani de la tragedia din clubul bucurestean Colectiv. In urma incendiului, au murit la fata locului 26 de persoane, iar apoi multi dintre ranitii internati, numarul victimelor ajungand atunci la 64. Printre cei care si-au pierdut viata in urma tragediei erau artisti, fotografi, jurnalisti, olimpici si studenti.

Ulterior, la un si 9 luni dupa tragedie, un alt tanar a murit, ridicand bilantul total la 65.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: