Iohannis anunta de la New York ca vaccinarea va trebui sa devina obligatorie pentru anumite categorii din domenii esentiale

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca vaccinarea anti-COVID-19 va trebui sa devina obligatorie pentru anumite categorii din domenii esentiale, in conditiile in care pandemia evolueaza si numarul de infectari creste, dand ca exemplu personalul medical.

„Nu este normal ca unii medici sa dea mesaje anti-vaccin”, a mai spus Iohannis, intr-o discutie cu jurnalistii care il insotesc la New York la Adunarea Generala a ONU, citat de Agerpres.

In ceea ce priveste restrictiile impuse de pandemia de COVID-19, el a aratat ca acestea vor fi diferentiate intre persoanele vaccinate si cele nevaccinate. In acest context, seful statului a spus ca certificatul de vaccinare este solutia pentru mai putine restrictii.

Presedintele Klaus Iohannis conduce, de marti pana joi, delegatia Romaniei la segmentul la nivel inalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, care are loc la New York.

Mai mult despre:

Comentarii: