Iohannis, baie de multime in Piata Universitatii, timp ce protestatarii anti-PSD se reunesc in Piata Victoriei. 10 august, zi simbol

politica

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, in Piata Universitatii la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

„Va multumesc foarte frumos ca ati venit, sper sa obtinem numarul suficient de semnaturi. PNL este foarte, foarte hotarat sa faca o actiune ca lumea si cred, cel putin asa mi-a spus conducerea partidului, ca ajungem cel putin la numarul de semnaturi din 2014. Si astazi este prima actiune. Dati-mi voie sa va multumesc voua, celor prezenti, pentru toti cei care vor semna pentru candidatura mea”, a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

Intrebat daca va merge la protestul din Piata Victoriei, seful statului a precizat: „Astazi sunt in Piata Universitatii impreuna cu voi si ma bucur foarte mult ca suntem cu totii impreuna aici”.

Campania de strangere de semnaturi pentru Iohannis a fost lansata sambata de Partidul National Liberal.

In Piata Universitatii se afla liderul PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Rares Bogdan, presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, presedintii organizatiilor de sector din Capitala, alti lideri ai partidului, dar si voluntari.

Aproape 200 de persoane sunt in zona, cu bannere pe care sunt inscriptionate mesajele „Pentru o Romanie normala” si „Iohannis, presedintele meu”.

Mai mult despre:

Comentarii: