Iohannis, dur, despre imaginile cu Ciolacu la carciuma: „Cat poate fi de greu si pentru un pesedist sa isi puna o masca?”

politica

Presedintele Iohannis a reactionat dur, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, fata de imaginile cu Marcel Ciolacu incalcand regulile de protectie sanitara intr-un restaurant din Buzau.

„Din fericire, acum in pandemie este PNL la guvernare si impreuna cautam si gasim masurile adecvate pentru a preveni raspandirea bolii. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD daca conducerea PSD nu respecta cele mai elementare norme? Cat poate fi de greu si pentru un pesedist sa isi puna o masca? Va dati seama ca nu prea ii intereseaza.

Daca am fi avut un guvern PSD ar fi fost foarte rau. In ce priveste acuzatiile de potitie politica este rizibil. Probabil ca persoana care i-a vazut era foarte suparata vanzand ce faceau acolo si a chemat politia. Politia i-a gasit in restaurant fara masca, incalcand toate normele. Se vede inca o data ca PSD nu s-a reformat. Am vazut ca l-au trimis pe doctorul Rafila sa prezinte un program de sanate, dar pe ei nu ii intereseaza acest lucru”, a spus Iohannis.

„Pe mine ma revolta cand persoane publice, asa cum este conducerea PSD, refuza sa respecte normele, asa ceva este revoltator”, a mai spus Iohannis.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca i s-a parut „un pic exagerat” felul in care a actionat politia dupa ce a fost fotografiat incalcand regulile sanitare.

„Cei de la IGP au facut o conferinta de presa pe subiectul Marcel Ciolacu, totusi, nu sunt infractor. Exista si alte metode de a comunica, mi s-a parut un pic exagerat. Nu am vazut IGP facand vreo conferinta de presa dupa ce prim-ministrul, in biroul prim-ministrului statea si fuma si consuma bauturi alcoolice impreuna cu alti membri ai Guvernului. Dubla masura mi s-a parut exagerata. Nu am stat mai mult de 10 minute in formula depasita de sase persoane. (…) Eu cred ca e o greseala fiindca am transmis catre ceilalti romani, marea majoritate respecta toate aceste reguli, un semnal gresit, de aceea imi cer scuze”, a mentionat Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: