politica

„Iohannis este pe cale sa divorteze”. Antena 3 si EVZ arunca o noua mizerie in spatiul public: „Am informatii mai multe”

Mirel Curea, redactor sef adjunct al Evenimentului zilei, a declarat, sambata, la Antena 3, ca are infirmatii potrivit carora intre Klaus Iohannis si Carmen Iohannis sunt „niste probleme foarte serioase”. „Am informatii mai multe, insa nu am si probe”, a sustinut Curea.

Declaratia lui Curea a fost facuta in contextul in care Antena 3 a anuntat ca Iohannis a mers singur la schi, sambata.

„Din nou, seful statului a fost singur. Este pentru a treia oara, in aceasta luna, cand Iohannis se afiseaza in public fara sotie. N-a fost nici la concertul de la Ateneul Roman si nici astazi n-a aparut in public”, a declarat prezentatoarea Antena 3.

Ea l-a invitat apoi Mirel Curea sa comenteze acest „subiect”.

„Stiu, dar nu va pot spune pentru ca nu avem probe. Daca avem doi adulti, soti si sotie, nu avem prea multe variante. Inseamna ca intre ei sunt niste probleme foarte serioase, numai probleme foarte serioase fac ca doi adulti sa stea deoparte unul de celalat. Sa nu ne miram daca o sa auzim de oficializarea unei rupturi in viitor. Am informatii mai multe, insa nu am si probe”, a spus Mirel Curea.

Prezentatoarea Antena 3 i-a atras insa atentia ca, totusi, „prima doamna nu lipseste de la vizite” precum a fost cea in Marea Britanie. Curea a recurs la o marlanie in raspunsul sau.

„Nu lipseste la niciuna dintre vizitele sau iesirile in care se poate duce in rochie scurta cu maneca scurta. Probabil ca pe partia de schi nu se putea duce in rochita cu maneca scurta si de aceea a ramas acasa”, a declarat redactorul sef adjunct al EVZ.

EVZ este patronat de Dan Andronic, un penal care este acuzat de DNA in trei dosare legate de mai multe infractiuni grave.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou in Madrid, dupa ce a coborat pe sine sa-si faca nevoile

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou dupa ce a intrat pe…

8 minute ago

A ramas iar fara vin? Dmitri Medvedev ameninta tarile occidentale cu atacuri nucleare asupra capitalelor lor, daca vor trimite trupe in Ucraina

Rusia va raspunde cu un atac nuclear asupra Londrei, Parisului si Washingtonului daca trupele occidentale…

23 de minute ago

Doi rezervisti israelieni, ucisi in urma unui atac cu drona revendicat de miscarea terorista Hezbollah

Doi soldati in rezerva ai IDF au fost ucisi ieri dupa-amiaza intr-un atac cu drona…

38 de minute ago

Statele Unite au anuntat ca vor boicota ceremonia de investire a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin

Statele Unite au anuntat luni ca nu vor participa la ceremonia de investire a presedintelui…

53 de minute ago

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

10 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

12 ore ago