politica

Iohannis, in turul doi: „Nu trebuie sa uitam nicio clipa cine este PSD si care este pericolul pe care il reprezinta pentru viitorul Romaniei”

O postare a lui Klaus Iohannis, din turul doi al alegerilor prezidentiale, se viralizeaza pe retelele de socializare si starneste numeroase comnetarii furioase. „Nu trebuie sa uitam nicio clipa cine este PSD si care este pericolul pe care il reprezinta pentru viitorul Romaniei, oricat ar vrea acum sa fuga de responsabilitate si sa incerce sa ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, spunea Iohannis imediat dupa turul intai al alegerilor.

„Dragi romani,

Impreuna am reusit sa tinem piept PSD, partidul care a asaltat toate institutiile statului. Si doar impreuna vom reusi sa castigam definitiv aceasta lupta pentru Romania. Votul pe care mi l-ati acordat in primul tur al alegerilor este o confirmare a increderii pe care o aveti in mine. Dar Presedintele nu poate reconstrui singur o tara, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastra. Vreau sa fie foarte clar: voi dialoga direct in perioada urmatoare cu cetatenii, cu jurnalistii, cu societatea civila, voi continua sa merg prin tara, sa ma intalnesc cu oamenii si voi explica tuturor care este proiectul meu. Romania normala devine realitate doar prin solidaritate si unitate, cu sustinerea majoritatii romanilor.

Nu poate exista insa nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept, care a vrut ca Romania sa deraieze de la parcursul sau european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimeaza democratia, dupa ce a sfidat sistematic valorile si principiile democratice, care i-a umilit pe romani, care s-a facut scut in fata coruptilor si penalilor in toti acesti ani. Nu trebuie sa uitam nicio clipa cine este PSD si care este pericolul pe care il reprezinta pentru viitorul Romaniei, oricat ar vrea acum sa fuga de responsabilitate si sa incerce sa ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a scris Iohannis pe Facebook, pe 12 noimebrie 2019.

Toti cei care se afisau atunci alaturi de Viorica Dancila sunt acum in continuare la varful PSD: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Lia Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, etc.

Postarea lui Iohannis de atunci se viralizeaza in aceste zile pe retelele de socializare. Iata cateva comentarii de pe forumul Reddit Romania.

Ce naiv pare Caragiale azi. Catavencu ar trebui sa ia notite de la Klaus.

Bai.. Da… Chiar nu exista o modalitate sa tragi la raspundere oamenii din functii de conducere pentru minciuna, pentru razgandeala asta permanenta,pentru promisiunile din campanie care raman doar promisiuni.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

SUA anunta noi sanctiuni pentru transferurile de arme dintre Coreea de Nord si Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

4 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

4 ore ago

SUA dezvaluie o propunere de relaxare a restrictiilor privind marijuana

Departamentul de Justitie al SUA a dezvaluit joi o propunere istorica de a reduce restrictiile…

4 ore ago

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului spune ca Papa Francisc va vizita Turcia anul viitor

Papa Francisc planuieste sa viziteze Turcia anul viitor pentru a marca aniversarea Primului Sinod de…

4 ore ago

CTP, enervat dupa ce l-a vazut pe Burduja complimentandu-se cu Piedone: „Vrea sa se dea bine pe langa Voiculescu-Varanu, in nadejdea ca mai pica ceva…”

Cristian Tudor Popescu ii face un portret deloc magulitor lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la…

O oră ago