politica

Iohannis, un nou mesaj cu dedicatie pentru puterea corupta care controleaza Parlamentul si Guvernul. Sustinere pentru magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale Anticoruptie, el apreciind ca „Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana ce nu vom reusi sa invingem acest flagel”.

„Coruptia este o boala care macina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Coruptia inseamna lipsa autostrazilor, spitale insalubre, scoli fara conditii, administratie blocata. Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana ce nu vom reusi sa invingem acest flagel”, afirma presedintele Iohannis, in mesajul transmis si in format video.

El adauga ca ramane alaturi de toti magistratii care duc lupta anticoruptie din Romania, dar si ca refuzul coruptiei trebuie sa devina dintr-un slogan un mod de a fi.

„Sustin continuarea luptei anticoruptie pentru o Romanie sanatoasa si raman alaturi tuturor magistratilor care duc aceasta batalie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea si integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societatii noastre. Sta in puterea noastra! Un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina dintr-un slogan, un mod de a fi!”, mai afirma seful statului, in mesajul transmis prin intermediul retelelor de socializare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Tudorache „Diamante” anunta ca isi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1. Sloganul lui „Diamante”: „Ne vrem primarul inapoi”

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, a anuntat vineri ca isi depune candidatura…

56 de minute ago

Avocatul lui Ion Iliescu: „E bine, sanatos, mai traieste inca 100 de ani” – Video

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat vineri ca fostul presedinte este "bine si…

O oră ago

Nicolae Robu: „M-am inteleptit, cei de la PSD sunt oameni valorosi, eu ii agreez”. Simonis: „Timisul are nevoie de o schimbare”

Candidatii aliantei PSD-PNL pentru Consiliul Judetean Timis, Consiliul Local si Primaria Timisoara si-au depus, vineri,…

O oră ago

Dupa vizita facuta la Moscova, filorusul Dorel Visan a primit la Cluj-Napoca ordinul masonic Umaniterra, fiind declarat „arhanghel al spiritualitatii”

Actorul clujean Dorel Visan a fost prezent la Moscova la deschiderea Festivalului de Film vineri,…

3 ore ago

O noua lansare istorica. Boeing si NASA, gata sa trimita in spatiu nava Boeing Starliner cu echipaj uman

Dupa ani de intarzieri si o serie ametitoare de esecuri in timpul zborurilor de testare,…

2 ore ago

Sentinta la Cluj: Sorina Pintea, trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost condamnata vineri de Tribunalul Cluj la…

3 ore ago