Iohannis nu ramane dator. REPLICA ACIDA pentru Traian Basescu

news

Klaus Iohannis nu a lasat atacurile recente ale lui Traian Basescu fara raspuns. El i-a transmis fostului presedinte ca este „este foarte vocal si postac”. Basescu l-a atacat de mai multe ori in ultimele zile pe Facebook.

„Nu m-am intalnit cu fostul presedinte, nu i-am solicitat absolut nimic, nu am discutat nici despre resedinta nici despre politica. Fostului presedinte ii prieste pensia: este foarte vocal si postac. Ii doresc sa fie sanatos”, a spus Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa, prilejuita de implinirea a 100 de zile de la preluarea mandatului.

Traian Basescu l-a atacat de mai multe ori pe Iohannis pentru ca acesta a fost de acord cu numirea lui Eugen Teodorovici ca ministru al Finantelor.

„Iar astazi s-a facut ‘pasul’ decisiv. V.V.Ponta si Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici sa devina ministru al Finantelor publice .

Bravos natiune, halal revolutie pe 16 noiembrie 2014. Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricind dar nu ‘pas cu pas’ ci buluc”, a scris Train Basescu pe Facebook.

Citeste si: Avertismentul lui Basescu pentru Iohannis: „Va trimite inapoi in bratele turnatorului Felix”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: