news

Iohannis a plasat o bomba in Guvernul Dragnea-Dancila. Andronescu a fost la Washington, unde s-a autopropus drept premier

Ecaterina Andronescu, proaspat numita ministru al Educatiei, urmareste de fapt sa obtina postul de premier. Potrivit jurnalistului Dan Tapalaga, Andronescu a fost recent la Washington, unde s-a autopropus sefa a guvernului de la Bucuresti.

Intr-un articol in care scrie despre „nemernicia” Ecaterinei Andronescu, care a acceptat sa fie ministru dupa ce a cerut demisiile lui Dancila si Dragnea, Tapalaga furnizeaza o informatie surprinzatoare. Andronescu s-a autopropus premier premier in fata oficialilor de la Washington.

„Si sa nu va mirati daca, intr-o buna zi, Ecaterina Andronescu va intoarce din nou armele impotriva lui Liviu Dragnea, in caz ca primeste toate asigurarile ca va ajunge intr-o buna zi prim-ministru. Doar a trecut Oceanul pentru a se pune la dispozitie, pentru a-si face putin lobby la Departamentul de Stat si pentru a le transmite americanilor ca, daca vreodata vor cauta un premier serios, de baza, se sacrifica”, a sris Tapalaga pe g4media.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei Nationale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Marti, conducerea PSD a decis, cu unanimitate de voturi, nominalizarea Ecaterinei Andronescu pentru functia de ministru al Educatiei.

In aceeasi zi, presedintele Klaus Iohannis afirma ca analiza propunerii pentru Educatie „o sa dureze un pic mai mult, s-ar putea chiar un pic mult mai mult”. Seful statului a mentionat ca, la un eveniment desfasurat la Politehnica, Ecaterina Andronescu i-a spus ca nu este interesata de acest portofoliu.

„Neintrebata, mi-a spus, totusi, doamna Andronescu ca ea nu va merge la minister, ca lucrurile nu merg bine si asa mai departe. (…) Aflu acum cu surprindere ca este propusa. Va dura un pic pana ma lamuresc daca este dorinta domniei sale sa mearga sau numai dorinta partidului sau daca se face asa o remaniere cu bucata”, a explicat Iohannis.

Ecaterina Andronescu il inlocuieste pe Valentin Popa care a demisionat la sfarsitul lunii septembrie din functia de ministru al Educatiei.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

3 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

6 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

5 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

5 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

5 ore ago