Iohannis pune capat speculatiilor privind VIITORUL guvern. Ce soarta vor avea tehnocratii

politica

Presedintele Klaus Iohannis a pus capat speculatiilor privind viitorul guvern, afirmand ca acesta trebuie sa fie „politic”. „O tara trebuie sa aiba un guvern politic, e simplu de tot”, a declarat, luni, Iohannis.

„Discutia cu premier tehnocrat si premier politic. Parerea mea e foarte clara. O tara trebuie sa aiba un guvern politic, e simplu de tot. Dupa alegeri nu putem sa discutam despre altceva decat un guvern politic”, a declarat Klaus Iohannis.

Presedintele s-a aratat favorabil posibilitatii ca anumiti ministri sa se implice in politica si continue astfel sa faca parte si din viitorul guvern.

„Va amintiti ca atunci cand l-am nominalizat pe Dacian Ciolos am spus ca este o nevoie de reforma a partidelor.  Este nevoie de reformare din interior a partidelor si este nevoie de deschidere pentru oameni noi. Oamenii noi ar putea sa vina si din Guvern, se poate imagina, poate persoane mai vizibile. Fara sa ma gandesc la cineva anume, se poate ca anumiti ministri, care au devenit mai vizibili, sa intre in poltitica”,  a mai punctat Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: