Iohannis pune la punct PSD, dupa intalnirea cu Grindeanu: „Nu poate fi vorba de gaura la buget. E bine sa o luam incet cu anchetarile”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu poate fi vorba despre o „gaura la buget”. „Nimeni nu a plecat cu banii acasa”, a aratat Iohannis.

Principalele declaratii:

– Dupa parerea mea, si asta am subliniat, este foarte important sa avem un buget sustenabil, un buget solid, care sa tina cont de cateva date foarte importante: sa ne incadram intr-un deficit de sub 3%, 2% din PIB pentru Aparare.

– Avem promisiuni ca aceste lucruri vor fi realizate.

– Cand vom avea bugetul vom putea sti foarte exact cum s-a lucrat.

– Datele cu care a venit premierul le aveam si noi.

– Despre gaura de 10 miliarde: Am discutat foarte pe scurt, nu poate fi vorba despre gaura la buget. Este vorba despre o suma care nu s-a realizat la buget, cert e ca nu a plecat nimeni cu bani acasa.

– Despre comisia de ancheta: Este bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului. Cei care se pricep la aceste chestiuni sa faca niste analize foarte serioase.

– Nu va fi deloc usor de construit un buget pe masurile care au fost deja aprobate si cu incadrarea intr-un deficit de 3%, doar el este obligatoriu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: