ISIS si-a pus in cap cel mai de temut CARTEL de droguri din Mexic: „O sa va smulg inimile si limbile”

externe

ISIS nu duce lipsa de dusmani: SUA, Franta, comunitatea de hackeri cunoscuta ca Anonymus. Iar acum, gruparea terorista mai poate adauga unul in lista sa: Joaquin „El Chapo” Guzman, celebrul sef al unui cartel de droguri care a evadat in iulie dintr-o inchisoare din Mexico City.

Potrivit unui email ce se presupune a fi fost trimis de El Chapo si aparut pe CartelBlog.com, un site independent ce documenteaza activitatile cartelurilor mexicane de droguri in razboiul ratat al Americii cu drogurile, Chapo nu a luat ISIS in vizor ca razbunare pentru atacurile din Paris, ci pentru ca militantii ISIS i-au distrus un transport mare de droguri ce intrasera in Orientul Mijlociu in ultimele saptamani.

Iata ce se presupune ca ar fi scris:

„Voi [ISIS] nu sunteti soldati. Nu sunteti altceva decat niste pizde josnice. Dumnezeul vostru nu va poate salva de adevarata teroare pe care o voi dezlantui asupra voastra daca o sa continuati sa-mi sabotati operatiunea.

Oamenii mei va vor distruge. Lumea nu va apartine voua. Mi-e mila de urmatorul fiu de curva care mai intervine in afacerile cartelului Sinaloa. O sa le smulg inimile si limbile.”

Evident, povestea este putin suspecta, tinand cont de sursa. CartelBlog.com spune ca email-ul a fost obtinut cand un blogger mexican „a lansat mesajul dupa ce a fost trimis criptat direct lui Abu Bakr al-Baghdadi, un lider proeminent al ISIS.” Insa, in conditiile in care cartelurile mexicane sunt mai violente si la fel de brutale ca ISIS (asta incluzand si decapitari), posibilii militanti ISIS ce opereaza in Mexic ar face bine sa se pazeasca.

El Chapo insusi este cautat de autoritatile din Mexic si SUA, Statele Unite oferind chiar o recompensa de 5 milioane de dolari pentru informatii ce duc la prinderea lui, informeaza Maxim.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: