Isterie in presa RUSILOR la adresa lui Basescu: „Marlan, nesimtit, suspect de TRADARE”

news

Portalul russiatoday.ro publica un articol foarte dur la adresa lui Traian Basescu. Fostul presedinte este catalogat „marlan”, „nesimtit”, iar fiica sa „manelista”.

Articolul, intitulat „Din om poti face marinar, dar din marinar sa faci om…” abunda in acuzatii si invective la adresa lui Traian Basescu.

„In nelimitata-i marlanie, in loc sa isi ceara scuze, domnul exprezident s-a apucat sa o ameninte si mai tare pe doamna Firea, Gabriela Vranceanu, pentru niste bani care veneau de la Crescent intr-o firma a grupului Grivco.

(…) Fostul presedinte ameninta cu nesimtirea unuia care simte ca multi dintre discipolii sai nu ii mai raspund la telefon. Si doreste sa le transmita ‘tradatorilor’ ca mai are multe cartuse ne trase, respectiv asi in chipiu. Probabil de la flacaiasii care ‘i-au pierdut’ dosarul si care acum il alimenteaza. Cu torpile. Aceeasi care au facut-o pe manelista de EBA europarlamentar, care au mobilizat electoratul la ambasada bastardului Baconski si care au scos PiMP campion in diaspora. Ca asa e la submarine, scafandri si catarge.

In ritmul asta, nu as fi surprins maine, cand va fi chemat la DNA, sa spuna si despre Laura Kodruta ca este ofiter acoperit al Departamentului de Justitie al SUA sau despre Coldea ca a primit 50 de oi ca dar de nunta de la Falca.

Presimt, domnule fost presedinte, ca nu mai aveti mult pana veti da o tabla cu Vanghelie. La Nana sunt bube mari, ati facut trafic de influenta, din Microsoft v-ati facut campanie si ati girat niste indivizi care vor infunda puscaria. Presupun ca nu pe gratis. Ca sa nu mai spun de cazul ‘Ponta, ofiter acoperit al SIE’. Unde, daca nu ati mintit, sunteti suspect de tradare si divulgare de secrete de stat”, se afirma in articolul de pe russiatoday.ro.

Materialul nu este semnat. Zilele trecute si Klaus Iohannis a fost atacat intr-un mod similar, presedindele fiind caracterizat drept „clovn”.

Citeste si: Presa RUSILOR il ataca pe Iohannis: „Este un CLOVN”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: