Istoricul Madalin Hodor a castigat definitiv procesul cu Cristoiu: „De ziua ei, Romania are un turnator in minus”

news

Istoricul Madalin Hodor anunta ca a castigat definitiv procesul pe care i l-a intentat Ion Cristoiu, pentru ca a spus despre acesta ca a fost informator al Securitatii. „De ziua ei Romania are un turnator in minus”, anunta Hodor.

Sentinta definitiva a fost pronuntata, joi, 28 noiembrie 2019, de magistratii Tribunalului Bucuresti, care au respins apelul facut de Ion Cristou.

„La multi ani Romania! O dedicatie de la mine de ziua ta.

Tribunalul Bucuresti a respins apelul maestrului ‘Coroiu’ in procesul pe care mi l-a intentat. Pentru cei care nu mai tin minte tovarasul Cristoiu m-a dat in judecata si a cerut daune materiale pentru ca am publicat listele colaboratorilor UM 0225 (Brigada Antiemigratie a CIE), liste pe care figura cu ‘onoare’ si domnia sa. Langa domnia sa toata floarea cea vestita a ‘intelectualitatii’ romanesti ante si post.

Doi ani foaia EVZ, acompaniata de ‘experti’ si ‘istorici’ a urlat ca listele sunt false, a cerut sa fiu dat afara si a mobilizat prietenii din CNSAS sa ma trimita in Comisia de Disciplina.

Dupa doi ani de proces a ramas asa: ‘Coroiu’ e ‘Coroiu’. Listele sunt cat se poate de reale. Operatiunea de linsaj a EVZ in colaborare cu ‘prietenii’ din CNSAS s-a dus de rapa.

(…) Eu am castigat definitiv procesul. Sunt perfect antrenat pentru anul viitor cand toate lipitorile care au contribuit doi ani la incercarea de a-mi inchide gura vor defila prin instanta. Si asa se va afla si public ce au facut. Cum e frumos si sanatos  sa fie spre pilda. De la aia mari la catelusii de birou. Sa nu cheltuiti mult de sarbatori. Parerea mea.

Daca se incearca sa se puna pumnul in gura istoriei mergem cu ea la tribunal. Nicio problema. De ziua ei Romania are un turnator in minus. O sa imi multumesti tu mai incolo si trece-o in contul meu tara de rahat ca asta a fost gratis. La multi ani! Te iubesc”, a scris Madalin Hodor pe Facebook.

Istoricul si cercetatorul Madalin Hodor a fost dat in judecata de Cristoiu dupa ce a publicat o lista cu fosti colaboratori ai Securitatii in care aparea si numele acestuia.

Conform documentelor oficiale ale CNSAS, Ion Cristoiu figureaza in baza de date atat in Indexul de colaboratori, in dosarul SIE (Serviciul de Informatii Externe) 41448, cat si in Indexul de urmariti, de doua ori, ca scriitor, cu nume conspirativ TO „Coroiu”, anul 1987, si ca redactor-sef adjunct la „Scanteia Tineretului”, in atentia SMB (Securitatea Municipiului Bucuresti), anii 1983, 1984.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: