Jaf ca-n Evul Mediu la Iasi: indivizi cu cagule pe cap au navalit peste participantii la o petrecere si le-au furat toate bunurile de valoare

news

Politistii din Iasi sunt in alerta maxima dupa un jaf ca in filmele americane care a avut loc la inceputul saptamanii intr-un apartament dintr-un imobil din municipiul Iasi. Zile intregi, politistii au pastrat tacerea in acest caz pentru a prinde mai usor faptasii, care sunt multi la numar: nu mai putin de opt hoti cu cagule pe cap si inarmati cu arme albe.

“Atacul” a avut loc luni spre marti noapte, in toiul unei petreceri aniversare, intr-un apartament situat pe Aleea Tudor Neculai, artera dinspre Nicolina catre CUG. In timp ce oaspetii dansau, soneria de la usa a sunat iar unul dintre petrecareti a deschis usa.

Imediat, in casa au intrat buluc mai multi indivizi cu cagule pe cap, cu pari si cutite in maini. Hotii i-au pus la punct pe petrecaretii care vociferau, i-au asezat la perete si i-au scotocit de toti banii, aurul si telefoanele mobile ale acestora. Apoi, hotii au plecat iar cei jefuiti au sunat la numarul 112, scrie cotidianul local Ziarul de Iasi.

Politistilor sositi la fata locului nu le-a venit sa creada ca mai pot exista acest gen de jafuri, ca in urma cu sute de ani. Atunci, talharii ieseau la drumul mare si jefuiau trecatorii. Cazul este in cercetarea politistilor de la Biroul de Investigatii Criminale Iasi care au deschis un dosar penal pentru talharie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: