Jale la PSD. Orban anunta ce spun sondajele despre rezultatul din 6 decembrie: „Vom castiga alegerile la o diferenta semnificativa fata de al doilea clasat”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca PNL va castiga la mare distanta fata de PSD alegerile din 6 decembrie. Predictiile lui Orban s-au adeverit in  cazul alegerilor europarlamentare si prezidentiale.

„PNL va castiga alegerile la o diferenta semnificativa fata de al doilea clasat”, a decarta Orban intr-un interviu pentru ziare.com.

Un sondaj realizat de IRSOP in perioada 22-28 noiembrie confirma anuntul lui Ludovic Orban. PNL are avea cu trei procente mai mult decat PSD.

Iata rezultatele sondajului IRSOP:

PNL – 33%

PSD – 30%

USR-PLUS – 17%

Pro Romania – 7%

UDMR – 5%

PMP – 3%

Altii – 5%

Pentru acest sondaj, IRSOP a intervievat telefonic 1.004 persoane in perioada 22-28 noiembrie 2020. Esantionul este reprezentativ pentru populatia rezidenta in varsta de peste 18 ani din Romania. Toleranta de esantionare este ±3%. Prezenta la vot ar putea ajunge la 40%. Sondajul a fost finantat de IRSOP si reprezinta exclusiv un serviciu de informare pentru presa si publicul larg.

Comentarii: