Jandarmeria si PSD au incercat sa execute trei cunoscuti protestatari. Umilinta, procurorii le-au respins plangerile

news

O plangere depusa de Jandarmerie si de un deputat PSD impotriva protestatarilor Malin Bot, Cristian Dide si Tudor Carstoiu dupa protestul din 10 august a fost clasata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, anunta g4media.ro.

Procurorul Alexandru Frunza – Nicolescu a dispus clasarea plangerilor depuse pe numele lui Cristian Dide, Tudor Carstoiu si Malin Bot, acestea fiind depuse de Jandarmerie si de deputatul PSD  Vlad Bontea.

Cei trei erau acuzati de instigare publica, incitare la ura si tulburarea linistii si ordinii publice. Procurorul arata ca nu exista probe care sa sustina acuzatiile.

”In ceea ce priveste infractiunea de instigare publica, nu au fost administrate probe care sa sustina incitarea la savarsirea de infractiuni, ci doar probe care atesta exercitarea legala a dreptului la protest si indemnul legal adresat altor persoane de a sustine acest proces”, arata procurorul in ordonanta de clasare.

”In cazul de fata, discursurile celor trei nu erau justificate de ura indreptata spre o minoritate, ci de nemultumirile referitoare la actul legislativ si la cel de guvernare”, mai arata ordonanta.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: