news

Jandarmii arunca cu grenade lacrimogene in multimea din Piata Victoriei. A fost folosit si tunul cu apa

Noi tensiuni au aparut in Piata Victoriei, in jurul orei 20.30. Jandarmii utilizeaza masiv gaze lacrimogene si au adus in piata inclusiv tunul cu apa.

Sunt patru randuri de jandarmi intre protestatari si guvern. Gazele lacrimogene sunt folosite masiv. Purtatorul de cuvant al Jandarmieriei anunta ca protestatarii arunca cu borduri si bare de metal.

„Nu ne dorim o interventie in forta, insa daca lucrurile nu se vor potoli vom folosi toate mijloacele”, a spus acesta la Digi24.

Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu a declarat, vineri seara, chiar in timp ce in Piata Victoriei aveau loc incidente violente ca „Jandarmeria trebuie sa isi faca datoria”. Peste 25.000 de oameni protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei din Bucuresti.

Prezenta la Antena 3 pentru a anunta din nou dublarea pensiilor, Olguta Vasilescu a tinut sa mentioneze ca mitingul din Piata Victoriei este „ilegal”.

„Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. Eu nu cred ca acolo este diaspora. Stiu ca din zona Olteniei s-au platit autobuze, autocare de la partidele politice. Mitingul PSD a fost asumat. Care sunt nemultumirile? Ca nu aud decat o injuratura”, a declarat Vasilescu la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

25 de minute ago

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

32 de minute ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

3 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

3 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

4 ore ago