„Jandarmii au pregatit tunurile cu apa pentru protestul de diseara din Bucuresti. Vor avea loc diversiuni” – Doua surse din Jandarmerie, citate de un cunoscut jurnalist, dezvaluie ce se pune la cale

news

Jurnalistul Grigore Cartianu avertizeaza ca, in timpul mitingului de duminica seara, ar putea avea loc „diversiuni”, astfel incat jandarmii sa aiba pretext pentru a actiona in forta. El spune ca jandarmii sunt deja pregatiti cu un „tun cu apa”.

„Protestul de diseara, din Bucuresti, i-a speriat rau pe Daddy & Carmencita. Jandarmeria a primit ordin pentru mobilizare, considerand ca protestul anticoruptie va fi de mare amploare si cu risc ridicat.

Doua surse din Jandarmerie mi-au soptit ca se fac pregatiri speciale:

* au fost mobilizati mai multi jandarmi, inclusiv din provincie;
* a fost alimentata autospeciala prevazuta cu tun cu apa;
* s-a dat ordin ca trupele calare sa fie folosite la maximum, pentru intimidare.

Aceasta desfasurare de forte poate insemna si ca in culise se pregateste o diversiune precum cea din 1 februarie, cand ‘ultrasii’ au incercat sa sparga protestul din Piata Victoriei. Printre protestatari s-ar putea infiltra diversionisti, de aceea e important sa nu raspundem la provocari. Si, evident, e nevoie de o participare cat mai numeroasa”, scrie Cartianu pe Facebook.

Si Cosmin Alexandru, unul dintre protestatarii activi, un antreprenor de succes in Romania, are informatii ca jandarmii sunt mobilizati intr-un numar foarte mare.

Duminica, de la ora 18.00, va avea loc un nou miting de amploare in Piata Victoriei.

„Nu avem voie sa acceptam intoarcerea in trecutul intunecat al Romaniei. Duminica, 10 decembrie 2017, ora 18.00, vom iesi in strada din nou. Va chemam, dragi cetateni ai Romaniei, din Bucuresti si din provincie in Piata Victoriei din Bucuresti. Toti cei care nu au posibilitatea de a veni in Bucuresti sa iasa in fiecare oras in care traiesc si isi cresc copiii. Haideti sa ne aparam dreptul la libertate si demnitate, drept atat de greu castigat. Masina de vot PSD, ALDE, UDMR continua sa ne macine libertatea, pe care noi avem datoria sa o aparam pentru noi si pentru copiii nostri”, se afirma intr-un comunicat semnat de zeci de organizatii ale protestatarilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: