Jenant. Premierul Ponta il acuza pe Ponta de la Antena 3 de „minciuna grosolana”

news

Premierul Victor Ponta a acuzat doua publicatii de prestigiu de „minciuna grosolana” pentru ca au preluat declaratiile pe care el insusi le-a facut la Antena 3.

„Din pacate in Romania nu vom putea progresa cat timp se practica manipularea si minciunile cele mai grosolane si rusinoase! Cititi un exemplu edificator – titlul si citatul din continut TOTAL diferite – al unei stiri de la Hotnews (unde Dl. Tapalaga ne tine constant lectii de cinste si deontologie!!!)!

Sau la Ziare.com! Titlu identic si minciuna la fel! Cred ca s-au primit texte identice ca ordin de la aceeasi ‘Unitate’! Jenant!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Linkuri catre cele doua materiale: Hotnews.ro si Ziare.com

Premierul s-a enervat ca aceste publicatii au redat o declaratie a sa, facuta la Antena 3, in care acuza DNA ca incalca procedura in privinta solicitarilor de arestare a senatorilor. „Aici e vorba de respect intre institutii. Senatorii nu sunt angajatii unui procuror de la DNA, cum nici procurorii nu sunt angajatii Senatului”, a spus Victor Ponta. Aceasta declaratie pe care Ponta nu o mai recunoaste a fost preluata chiar si de Antena 3. Vezi aici inregistrarea.

ponta dna

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: