Judecatorul Cristi Danilet: „Vorbim mai mult de infractori, decat de victime”. Ce sanse are Dragnea sa fie declarat nevinovat la CEDO

politica

Judecatorul Cristi Danilet tine sa sublinieze ca „o persoana care este condamnata definitiv se numeste infractor”. El aduce aminte ca 95% din sesizarile trimise la CEDO se resping din prima, ca inadmisibile.

„Sa retinem: o persoana care este condamnata definitiv (deci, dupa ce s-a pronuntat si instanta de apel cu privire la acuzatie) se numeste INFRACTOR.

Iar infractorii sunt persoane dovedite ca au incalcat legea. Care manifesta dispret fata de ordinea sociala. Care trebuie sa plateasca la propriu si la figurat pentru fapta lor indreptata impotriva semenilor.

PS: Din cauza inversarii valorilor in Romania vorbim mai mult de infractori, decat de victime.
PPS: Pentru cunoscatori: 95% din sesizarile trimise la CEDO se resping din prima, ca inadmisibile”, a scris Danilet pe Facebook.

Liviu Dragnea a anuntat, joi, ca va da Romania in judecata la CEDO, dupa ce un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia la executare depusa de presedintele PSD impotriva condamnarii la doi ani inchisoare cu suspendare primite in dosarul „Referendumul”.

„Exista acest demers finalizat, asa cum era de asteptat, cu respingerea contestatiei. M-a repus in posibilitatea de a face doua demersuri la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie de la Luxembourg. Actiunile sunt aproape finalizate si in foarte scurt timp avocatii vor depune la CEDO”, a declarat Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: