Judecatorul Danilet il infunda pe „dezvaluitorul” Dan Andronic: „Nimeni nu a facut asa ceva. Eu cu legea nu ma joc”

politica

Judecatorul Cristi Danilet demonstreaza ca a sesizat Parchetul General in urma „dezvaluirilor” lui Dan Andronic in care este acuzat ca a copiat documente din arhiva SIPA, fostul serviciu secret al Ministerului de Justitie. „Dezvaluirile” lui Andronic au fost preluate cu mare tamtam de televiziunile penale Romania TV si Antena 3.

„Ieri am sesizat Parchetul General cu privire la detinerea sau dezvaluirea nelegala a unor informatii din arhiva SIPA. Cine stia de asa ceva si a tacut pana acum este cel putin complice. Nimeni dintre ‘curajosii’ ce comenteaza in online sau in presa nu a facut pana acum o astfel de sesizare. Mie mi-a luat fix trei minute. Iar cu legea…eu nu ma joc”, a scris Danilet pe Facebook.

sesizare

Dan Andronic a dezvaluit luni, intr-un articol publicat in Evenimentul Zilei, ca arhiva SIPA ar fi fost copiata in timp ce era inventariata de o comisie desemnata de Monica Macovei, ministru al Justitiei la acea data.

”Din arhiva SIPA, in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, au fost copiate documente”, spune jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: