Judecatorul Danilet nu se lasa intimidat de Serban Nicolae: „Daca cineva vrea sa scape de mine, nu are decat sa plece el. In rest, multumesc din inima partidului”

news

Judecatorul Cristi Danilet are o replica taioasa pentru senatorul PSD Serban Nicolae, care i-a pomenit numele in cadrul discursui sustinut in Parlament la motiunea de cenzura.

„‘Ar fi bine sa scapam de Danileti, veverite si portocale’. E pentru prima data cand numele meu de familie este rostit la o tribuna a Parlamentului. Va marturisesc ca nu credeam ca am devenit atat de important. Sau periculos. Sau amandoua.

Ce pot sa spun este ca, daca cineva vrea sa scape de mine, nu are decat sa plece el. In rest, multumesc din inima partidului pentru grija pe care mi-o poarta! Marturisesc ca este reciproc”, a scris Danilet pe Facebook.

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a tinut din nou sa le ia apararea coruptilor din politica in cadrul unui discurs sustinut in Parlament.

„Prin modificarea legilor justitiei i-am eliberat pe judecatori de securisti. E bine sa scapam de danileti, cucuvele, veverite si portocale”, a declarat Nicolae.

El a mai spus ca motiunea de cenzura este „o ineptie”. El a punctat ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, adaugand ca „coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift”.

„Niciun om care se respecta pe sine nu poate sa voteze aceata motiune de cenzura. Pot sa respect dreptul Opozitiei de a inverca sa rastoarne Guvernul, dar nu cu motiuni scrise in asemenea hal, nu cu compuneri scolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Serban Nicolae a punctat ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, adaugand ca „coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. ”

„O asemenea ineptie nu merita o replica. Niciodata nu ati venit cu alternative, ati venit cu formule pompieristice. Recursul compensatorii, care a scos din puscarie talhari, criminali, violatori, a fost initiat de Guvernul Ciolas. Este o mare minciuna, o mare frauda acel Guvern. Intrebati-o pe Pruna. (…) Ca sa stiti care este adevarul pentru ca erati foarte revoltati ca nu cumva sa scape coruptii. Coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. Din pacate, infractorii pe care i-ati eliberat, aia violeaza”, a punctat Serban Nicolae.

Mai mult despre: ,

Comentarii: