Jurnalism marca Antena 3. Un reporter al postului condus de Gadea a intrebat cainele din curtea PNL care este salariul purtatorului de cuvant

politica

Prezentatorii Antena 3 s-au plans, joi, in mai multe editii ale emisiunilor de stiri ca reprezentantii PNL au dat afara echipele Antena 3 din curtea sediului partidului. Nu au spus si de ce s-a luat aceasta decizie.

Potriti unior martori oculari, citate de g4media.ro, unul dintre reporteri s-a filmat punandu-i intrebari cainelui din curtea PNL despre salariul prutatorului de cuvant al partidului, Ionel Danca.

”Cei de la Antena 3 au venit cu cateva ore inainte de accesul public in sediul PNL. Unul dintre reporteri umbla dupa prostii. Intreba cainele cate este salariul lui Danca si cine i-l plateste. Au fost invitati sa iasa afara din curte si sa revina in momentul in care va fi permis accesul, asa cum prevede programul”, a relatat martorul.

Reporterul Antena 3 a declarat pe post ca nu dorea „decat sa facem un live din curtea PNL”.

”In urma cu putin timp am fost dati afara din curtea PNL. Asta pentru ca am venit sa dam niste live-uri de aici si purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, ne-a spus ca nu avem voie in curtea PNL si ca ar fi bine sa iesim. Pe de alta parte, spunea domnul Danca ca el este purtatorul de cuvant al partidului si ca el ia decizii. In acest moment suntem in fata PNL, am iesit din curte pentru ca am fost dati afara, desi nu voiam decat sa facem un live din curtea PNL, insa acest lucru a fost aproape imposibil pentru ca domnul Danca a venit imediat la noi si ne-a dat echipele de filmare afara”, a spus reporterul Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: