Jurnalist RTV catre o femeie: „Arati ca o vaca, mars de aici!”. Mai inainte injurase obscen copii de 10-11 ani – Video

news

Un cameraman al postului Romania TV a fost filmat in timp ce o injura pe Evelina Morar, membra a asociatiei Evolutie in Institutie. El s-a enervat dupa ce Evelina Morar i-a atras atentia ca „nu e firesc sa injuri niste copii”.

„Colega noastra, Evelina Morar, a fost agresata ieri, langa Guvern, de un cameraman RomaniaTV. Dar ce tip de persoana mai lucreaza pentru posturi recunoscute pentru manipularea opiniei publice prin stiri false si denaturari ale realitatii?

Un exemplar care ia salariul de la un astfel de post este un cameraman de la RomaniaTV care si-a pierdut cumpatul in cel mai odios mod posibil mai intai fata de niste copii de 10-11 ani, si apoi fata de Evelina.

Nu stim in ce normalitate traieste acest personaj de i s-a taiat filmul rational si i-a injurat pe copiii care, entuziasmati de camerele puse pe trepied, au spus ‘vrem si noi sa aparem la televizor!’. Cameramanul RomaniaTV a izbucnit isteric, de nicaieri, adresandu-se celor mici ‘Bai! Ce e asta? Ia, mars, in pu*a mea de aici!’, reducandu-i pe acestia la tacere.

Iar din cauza faptului ca Evelina i-a atras atentia ca nu e firesc sa injuri niste copii, a urmat un fluviu de jigniri, de un grotesc inimaginabil. Sigur ca nu este problema noastra cu ce frustrari traieste el ca angajat al acestui post de televiziune, mai ales acum ca Dragnea e la puscarie si nici nu a reusit sa instaureze dictatura unde doar Antena si RomaniaTV ar fi fost sursele media agreate.

Ca nici el si nici soferul masinii RomaniaTV nu cunosc sau nu respecta reguli de circulatie si de bun simt si parcheaza pe trotuar, in dezavantajul pietonilor, nu stim daca are sens sa comentam”, anunta Evolutie in Institutie pe Facebook.

Iata cateva dintre replicile adresate Evelinei Morar de jurnalistul postului Romania TV: „E bolnava psihic”, „Se baga in seama ca vaca”, „O sa te filmez si eu ca arati exact ca o vaca”, „Esti proasta de… Hai, mars”.

Incidentul a avut loc in fata sediului Guvernului.

Mai mult despre:


Comentarii: