news

„Jurnalistii” Partidului. Ce mesaje au Lia Olguta Vasilescu si Sputnik de ziua lui Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, a implinit 50 de ani pe 15 iunie. Lia Olguta Vasilescu si Sputnik, organ al propagandei rusesti, au tinut sa ii transmita felicitari.

„La multi ani, Victor Ciutacu! Un ziarist de curaj si mereu pe faza!”, a scris deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Si Sputnik a dorit sa marcheze aceasta aniversare. Platforma de propaganda a Kremlinului a tinut sa mentioneze ca Ciutacu este nascut in aceeasi zi cu Laura Codruta Kovesi.

„Asa ca ne facem noi datoria si ii uram Laurei Codruta Kovesi ‘La Multi Ani!’ – fiindca daca altii uita, barem sa o facem noi, urandu-i in acelasi timp si unuia dintre ‘prietenii’ cei mai buni ai procuroarei, Victor Ciutacu.

Da, cei doi sunt nascuti in aceeasi zi – Victor e nascut cu cativa ani mai devreme, astazi a implinit jumatate secol de existenta! (nici nu ai zice ca ‘Batranul de la munte’ nu e etern!)”, a scris Sputnik.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

9 minute ago

Lavrov: „Nu vedem nicio diferenta intre Biden si Trump. Rezultatele alegerilor din SUA nu vor afecta dorinta de a provoca o infrangere strategica Rusiei”

Partidele democrat si republican din Statele Unite considera Rusia un inamic si vor incerca sa-i…

10 minute ago

Halterofil ucrainean, dublu campion european si participant la Olimpiada, ucis pe front. El lupta ca voluntar impotriva invaziei ruse inca de la inceperea razboiului

Ucraineanul Oleksandr Pieliesenko, dublu campion european la haltere, a fost ucis in razboiul impotriva Rusiei,…

55 de minute ago

„SpaceX si Starlink nu folosesc inteligenta artificiala”. Elon Musk spune ca inteligenta artificiala nu are „utilitate” la SpaceX, cel putin deocamdata

Elon Musk nu are de gand sa recreeze prea curand "2001: Odiseea spatiala", relateaza Business…

40 de minute ago

O gimnasta germana in varsta de 98 de ani inca uimeste lumea cu performantele sale sportive – VIDEO

O gimnasta germana in varsta de 98 de ani dovedeste ca varsta este intr-adevar doar…

24 de minute ago