Jurnalistul Malin Bot, agresat in Teleorman de un sustinator al lui Liviu Dragnea. Tocmai povestea cum si-a facut averea liderul PSD – Video

actualitate

Jurnalistul Malin Bot a fost agresat verbal in Alexandria, in fata prefecturii Teleorman, de catre un sustinator al lui Liviu Dragnea. Bot relata cum si-a facut averea liderul PSD.

„Ce am furat eu, domnule Bot?”, l-a intrebat Liviu Dragnea, marti, pe Malin Bot, atunci cand jurnalistul i-a reamintit, in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca are calitatea de „infractor”. Jurnalistul a decis sa faca un serial in care sa scoata in evidenta modul in care Dragnea si-a facut averea.

Astfel, Malin Bot a plecat la Alexandria, unde in fata Prefecturii Teleorman, a inceput sa relateze despre primii pasi spre lumea celor avuti ai lui Dragnea. La un moment dat, jurnalistul a fost intrerupt de injuraturile unui teleormanean, care a trecut amenintator pe langa jurnalist: „Haide, ba, nu mai manca atata rahat”, i-a suierat acesta.  Agresorul coborase de la volanul unui BMW cu numarul TR 85 RAL.

Vezi video de la minutul 03.38:

Malin Bot anunta ca  va sesiza Politia: „Legea 61 sanctioneaza adresarea de cuvinte injurioase in public asa ca am sa fac o sesizare la Politia Teleorman. Vedem cu ocazia asta si cum se aplica legea pe mosia lui Dragnea”, a declarat jurnalistul pentru aktual24.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: