Categories: externe

Kadirov l-a numit pe fiul sau cel mare in functia de ministru al Sporturilor. Aproape o suta de rude ale lui Kadirov au fost numite in functii oficiale

Liderul Republicii Cecene, Ramzan Kadirov, l-a numit pe fiul sau cel mare, Ahmat Kadirov, in varsta de 18 ani, in functia de ministru al Republicii Cecene pentru cultura fizica si sport, relateaza Kyiv Post.

„Prieteni! S-au facut schimbari de personal in cadrul autoritatilor municipale si executive ale Republicii Cecene”, a anuntat Kadirov pe Telegram.

„Astfel, Ahmat Kadirov a fost numit in functia de ministru al Republicii Cecene pentru Cultura Fizica si Sport. Isa Ibragimov, care a ocupat anterior aceasta functie, a fost transferat in pozitia de sef adjunct al Administratiei Guvernului Republicii Cecene”, a adaugat el.

In urma ultimei schimbari de personal, postul de ministru al Tineretului este ocupat de ginerele sefului Ceceniei, Ramzan Vismuradov, care este casatorit cu fiica sa Tabarik Kadirova.

Ramzan Kadirov ar avea peste 10 copii, dintre care unii au fost deja numiti in functii importante in guvernul cecen.

In noiembrie 2023, Ramzan Kadirov l-a numit pe fiul sau adolescent, Adam Kadirov, in functia de sef al serviciului sau de securitate, dupa ce Adam a batut un prizonier aflat in custodie pentru ca ar fi ars Coranul. Adam a primit, de asemenea, al treilea premiu de stat pentru „consolidarea valorilor islamice traditionale” dupa bataie.

Aishat Kadirova, una dintre fiicele lui Kadirov, ocupa in prezent functia de viceprim-ministru si ministru al culturii din Cecenia.

In 2016, publicatia locala de stiri Kavkaz Realii a identificat aproape o suta de rude ale lui Kadirov care au fost numite in functii oficiale.

Multi au speculat ca Ramzan Kadirov are o stare de sanatate precara si sufera de necroza pancreatica si sunt de parere ca numirile membrilor familiei sale au reprezentat incercarile sale de a-si asigura controlul asupra enclavei caucaziene.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Luminita Odobescu, la Summitul de Pace pentru Ucraina, din Elvetia: „Trebuie sa judecam Rusia nu dupa vorbele sale, ci dupa actiunile sale”

Ministrul de Externe al Romaniei, Luminita Odobescu, a afirmat, la Summitul Global pentru Pace dedicat…

35 de minute ago

Uriasele erori ale sondajelor Avangarde (Pieleanu) si CURS (Buble), diferente de 19 procente. Singurul institut care a anticipat rezultatele corecte

AtlasIntel este singurul institut de sondaje care a anticipat corect rezultatele alegerilor locale atat din…

12 ore ago

Seara salvarilor: Mai multi cetateni recuperati de salvamontisti de pe munte

Salvamontistii argeseni au intervenit, sambata seara, pentru salvarea unei persoane care a cazut de la…

12 ore ago

Un turist olandez a fost gasit mort pe o insula greaca si alti 4 turisti straini sunt dati disparuti pe alte 3 insule

In conditiile in care Grecia este cuprinsa de temperaturi neobisnuit de ridicate, cresc temerile ca…

12 ore ago

Salvatorii pakistanezi au gasit cadavrul unui alpinist japonez disparut si cauta un altul. Cei doi alpinisti experimentati incercau sa ajunga pe Varful de Aur

Salvatorii  u recuperat cadavrul unuia dintre cei doi alpinisti japonezi care au disparut la inceputul…

12 ore ago

Opt soldati israelieni au murit intr-o explozie la Rafah. Cel mai grav incident pentru IDF din ultimele sase luni

Opt soldati israelieni au murit, sambata, intr-o explozie la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a…

12 ore ago