Kadirov lupta fioros cu dusmani inchipuiti: „Comandantul trupelor TikTok a aratat o lectie de maestru despre cum sa lupti corect cu un inamic inexistent”

externe

Nou moment penibil cu liderul cecen Ramzan Kadirov. El s-a filmat in timp ce trage fioros cu o mitraliera in muntii Ceceniei spre dusmani inexistenti, starnind astfel o multime de reactii ironice pe retelele de socializare.

„Comandantul trupelor TikTok a aratat o lectie de maestru despre cum sa lupti corect cu inamicul inexistent.

In timpul celei mai dificile ‘operatiuni speciale’, nimeni nu a fost ranit”, a transmis ironic canalul Nexta pe Twitter.

Saptamana trecuta, Ramzan Kadirov a anuntat, printr-un mesaj pe canalul sau de Telegram, ca Vladimir Putin l-a decorat cu Ordinul „Alexandr Nevski”, unul dintre cele mai importante onoruri din istoria Rusiei.

„Prieteni, la propunerea vicepresedintelui Guvernului Federatiei Ruse, Marat Kusnullin, prin decretul presedintelui Federatiei Ruse, am fost distins cu Ordinul Alexandru Nevski pentru marea mea contributie la dezvoltarea socio-economica a Republicii Cecena si solutionarea eficienta a sarcinilor de mare importanta nationala”, a scris liderul cecen pe canalul sau de Telegram.

„Este cea mai mare onoare pentru mine sa primesc un premiu de la Presedintele Rusiei. Ii multumesc lui Vladimir Vladimirovici Putin pentru increderea si atentia constanta acordata dezvoltarii regiunii noastre! Personal, percep premiul ca pe o plata in avans, ma angajez sa slujesc in continuare dezinteresat in beneficiul Republicii Cecene si al marii noastre Patrie – Rusia”, a mai scris Kadirov.

Ordinul „Alexandr Nevski” este unul dintre cele mai importante onoruri ale Federatiei Ruse. A fost creat pentru prima data in anul 1725 prin decretul imparatesei Ecaterina I. Ordinul a fost abolit dupa Revolutia Bolsevica din anul 1917, dar a fost recreat in anul 1942.

Mai mult despre:

Comentarii: