„Kim Jong-Un este in coma de cateva luni” – fost consilier prezidential. Cum falsifica realitatea regimul din Coreea de Nord

externe

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un este in coma de cateva luni, iar aparitiile sale publice ar fi fost falsificate, a anuntat in oficial sud-coreean citat de New York Post.

Chang Song-min, care a fost sef al biroului de monitorizare a afacerilor de stat in mandatul fostului presedinte sud-coreean, sustine ca liderul de la Phenian este in coma. In plus, el a insistat ca sora lui Kim Jong-un nu este succesorul acestuia, in ciuda faptului ca i-a fost delegata o mare parte a puterii.

Vineri, agentia de spionaj din Seul i-a informat pe parlamentari, intr-o sedinta cu usile inchise, cu privire la un nou sistem de guvernare pe care Kim pare sa il fi creat.

In aceasta forma, el imparte autoritatea si responsabilitatea cu cativa dintre cei mai de incredere oameni ai sai.

Dar, potrivit Agentiei Nationale de Informatii, aceasta schimbare nu pare sa fie legata de nicio problema majora de sanatate.

Intr-o postare pe retelele de socializare, Chang a scris ca niciun lider din Coreea de Nord nu va incredinta vreuna dintre atributiile sale unei alte persoane, decat daca este prea bolnav pentru a guverna sau a fost inlaturat printr-o lovitura de stat.

El si-a reiterat afirmatia anterioara potrivit careia Kim Jong-un este imobilizat la pat si nu poate conduce.

Sustinand ca are informatii de la o sursa din China, Chang spune ca liderul nord-coreean Kim este „coma” si ca toate fotografiile cu acesta lansate de Coreea de Nord in ultimele luni au fost false.

”Este in coma, dar viata lui nu s-a incheiat. Nu s-a format o structura de succesiune completa, astfel incat Kim Yo-jong este scoasa in prim-plan, deoarece vidul nu poate fi mentinut pentru o perioada indelungata”, a spus Chang, potrivit sursei citate.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: