Klaus Iohannis viziteaza astazi Republica Capului Verde

politica

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe luni vizita in Republica Capului Verde, penultima etapa a turneului sau african, precedentele fiind Kenya, Tanzania si Zanzibar.

La ora 13.00, ora Romaniei, Klaus Iohannis va fi primit de catre presedintele Republicii Capului Verde, Jose Maria Neves, la Palatul Prezidential, fiind programate ceremonia primirii oficiale, convorbiri tete-a-tete, convorbiri oficiale si declaratii de presa comune.

La ora 14,30, este programata o vizita impreuna cu presedintele Republicii Capului Verde, Jose Maria Neves, la Primaria orasului Praia, capitala republicii, urmata de depunerea unei coroane de flori la Memorialul „Amilcar Cabral”.

Programul vizitei presedintelul Klsus Iohannis mai include intalniri cu prim-ministrul Capului Verde, Jose Ulisses Correia e Silva si cu presedintele Adunarii Nationale, Austelino Tavares Correia.

Iohannis va vizita Cidade Velha, sit Patrimoniu Mondial UNESCO, si va avea o intrevedere cu primarul orasului Cidade Velha si cu Presedintele Institutului Cultural Heritage.

Ziua se va incheia cu un dineu de stat.

Marti, presedintele Iohannis se intalneste cu fosti studenti din Republica Capului Verde care au studiat in Romania, urmand ca apoi sa viziteze Senegalul, ultima etapa a turneului sau african.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: