”Klaus, neamtule care te dai oltean!”. Olguta Vasilescu a turbat, iar zbiara ranchiunoasa. Anunta ca ea facea autostrada daca devenea ministru al Transporturilor

politica

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a carei numire la Ministerul Transporturilor a fost respinsa de Klaus Iohannis, ii transmite acestuia ca daca ar fi numit-o, drumul pana la Craiova ar fi fost facut pana la jumatate, raspunzand astfel criticilor presedintelui referitoare la faptul ca PSD promite ba autostrada, ba drum rapid intre Pitesti si Craiova.

”Klaus, neamtule care te dai ‘oltean’, ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut!”, scrie Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la reuniunea regionala a PNL de la Craiova, ca, PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa. Iohannis a spus ca Romania a ajuns aici prin alegeri, cand pesedistii au „promis marea cu sarea si au realizat nimic”.

El a spus ca a venit cu masina de la Pitesti la Craiova. „M-am asteptat sa gasesc o bucata de drum rapid sau de autostrada, pentru ca de cand sunt eu in politica PSD promite ba autostrada, ba drum rapid. Acest drum evident nu este, dar in rest, daca ne uitam prin tara, PSD a realizat mii de km. de autostrada… cu creionul, dar in fapt nimic. Autostrazi promise nu avem”, a adaugat presedintele, aminteste news.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: