externe

Kremlinul sustine sus si tare: „Rusia nu a atacat niciodata pe nimeni de-a lungul istoriei sale, nu a invadat niciodata o alta tara”

Purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a declarat ca „nu are rost ca Rusia sa atace pe cineva”, indemnand partenerii occidentali sa fie rationali. „Va indemnam sa va puneti intrebarea: ce rost are ca Rusia sa atace pe cineva?”, a declarat Peskov, intr-un interviu pentru postul de stat Rossia 1, citat de news.ro.

Purtatorul de cuvant al lui Putin a criticat, de asemenea, Occidentul pentru ca „nu a fost foarte bun la istorie”, sustinand ca Rusia nu a invadat niciodata o alta tara.

„Va reamintim ca Rusia nu a atacat niciodata pe nimeni de-a lungul istoriei sale. Si Rusia, care a supravietuit atator razboaie, este ultima tara din Europa care vrea sa vorbeasca, chiar sa pronunte cuvantul «razboi”, a declarat Peskov.

Intrebat despre situatia din Donbas, Peskov a avertizat ca „orice scanteie, orice incident neplanificat sau orice provocare minora poate duce la consecinte ireparabile”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

14 minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

48 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

60 de minute ago