La Caracal s-a rasturnat si caruta cu noroc: castigatorul marelui premiu la Loto 6/49, in valoare de 2,78 milioane de euro, este din acest oras. El si-a ridicat deja banii

news

castigatot, Loto, 6 din 49, Caracal

Castigatorul marelui premiu la tragerea suplimentara Loto 6/49 din data de 17.09.2023 este un barbat din Caracal, se arata intr-un comunicat transmis de Loteria Romana.

El s-a prezentat inca de ieri, la o zi dupa anuntarea rezultatelor, la sediul central al Loteriei Romane. Fericitul a refuzat sa-i fie dat publicitatii numele, dar a spus ca are 60 de ani, locuieste iN Caracal si joaca de peste 20 ani la loto.

„Aveti incredere, jucati ca sa castigati. Daca nu joci, nu castigi.” – este mesajul pe care castigatorul il transmite tuturor jucatorilor la loto, convins fiind ca perseverenta este cheia succesului. Intotdeauna joaca o singura varianta simpla si aceleasi numere, parte dintre acestea avand semnificatie personala.

Marele premiu la categoria I, pe care l-a obtinut, este in valoare de 13.829.095,20 de lei (peste 2,78 milioane de euro). Barbatul a aflat ca are numerele castigatoare luni si spune ca, desi a mai castigat si in trecut, aceasta este cea mai mare suma obtinuta vreodata – chiar si dupa ce va plati impozitele cuvenite la stat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: