La doi ani dupa moartea iubitei sale, un tanar care scapase din Colectiv a decedat si el

news

Inca un ranit in incendiul produs in clubul Colectiv din Capitala in 30 octombrie 2015 si-a pierdut viata, numarul celor care au murit in urma incendiului ajungand astfel la 65.

„65. RIP Razvan si sa-ti fie bine acolo, langa Tina”, se arata pe pagina de Facebook „Impreuna rezistam. Nu uitati de #Colectiv!”.

„Eram langa scena si m-am dus in spate cand a inceput focul ca sa-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tavalug”, spunea Razvan, la scurt timp dupa tragedia din Colectiv. Iubita sa, Valentina Florea, in vasrta de 27 de ani, a murit si ea acolo.

„Dupa aproape doi ani, #colectiv inca ia vieti. Drum lin, R! Atat cat te-am cunoscut candva, stiu ca ai fost o lumina de om”, a scris jurnalista Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

In urma incendiului din clubul Colectiv isi pierdusera viata 64 de persoane: 27 in noaptea tragediei si 37 ulterior, in spitale din Bucuresti si din strainatate, printre acestia fiind fotografi, artisti, olimpici si studenti straini.

Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit in timpul unui concert sustinut in clubul Colectiv de trupa rock bucuresteana Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Galut este singurul membru al trupei care a supravietuit tragediei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: