„La noi ca la nimeni”. Iesire de o duritate fara precedent a presedintelui Iohannis la adresa PSD

politica

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur, miercuri, actiunile din Parlament ale PSD care au dus la eliminarea a peste 100 de taxe, printre care si cea pentru radio-TV. „La noi ca la nimei. Ce sa-si imagineze un antreprenor, ca azi sunt unele taxe si maine alte taxe”, a declarat Iohannis.

„S-a pus problema TVR si SRR. Cum isi imagineaza cineva ca aceasta chestiune se rezolva intr-o saptamana, renuntand la taxa radio-tv? Fara un plan pe termen lung nu se rezolva lucrurile. E o abordare heirupista, daunatoare pe termen lung”, a declarat presedintele intr-un interviu pentru Adevarul.

El a lasat de inteles ca nu va promulga decizia parlamentarilor de a elimina cele 102 taxe.

„Aceasta abordare nu m-a convins deloc. La noi ca la nimeni. Ce sa-si imagineze un antreprenor, ca azi sunt unele taxe si maine alte taxe. Asta inseamna predictibilitate. Aceste lucruri trebuie discutate cu mediul de afaceri, sindicatele, societatea civila. Si daca tragem concluzia ca aceste taxe aduc mai multa birocratie decat bani la buget, le scoatem. Dar trebuie sa existe o discutie asezata cu expertii”, a subliniat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: